Titel

Tilmelding til vores kurser/uddannelserne

Her kan du tilmelde dig vores åbne kurser, i hele landet. Så bemærk om det er det rigtige kursus du tilmelder dig. Prisen kan variere, selvom det er det samme kursus, men når vi holder vores kurser på konferencesteder, koster det typisk små 500kr for en daglig konferencepakke, og da vores ICDP uddannelser er på 6 dage – vil det jo naturligt plusse vores priser med 3000kr pr. kursist.

Det aller billigste er at købe hele kurset til din institution eller skole. Så har du op til 21 pladser at råde over. En del kommuner køber et helt kursus (aktuelt 92.500kr incl. Relatuz) og deler pladserne op mellem pædagoger, lærere, konsulenter og fx. sundhedsplejersker. På den måde får kommunen både billige kursuspladser og styrket den kommunale tværfaglighed. Relatuz vores WebApp kan kodes til at

Aktuelt arbejder vi også med at skabe en helt ny uddannelsesmodel – inspirereret af Aktionsforskningen. Vi forsøger gennem denne meget praksisnære uddannelse at styrke implementeringen – fra undervisningslokale til praksis.